CHICKYMOON AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chickymoon Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2024 om 6:16 Lekker!
22 dec 2023 om 20:38 Ik blijf (voorlopig) fan Goed eten en super-warm bij aankomst. De kip was goed gekruid, maar het had wat pittiger gemogen wat mij betreft. Hele aardige bezorger ook (Roani)
19 dec 2023 om 22:23 Weer fantastisch. Krokante kip en lekker gekruid, beetje spicy. Heerlijk. En altijd precies op tijd. Top gedaan! Ik bestel hier steeds en altijd gewoon kwaliteit.
12 dec 2023 om 20:41 The chicken seemed raw. Not well cooked.
11 nov 2023 om 23:23 Was niet te kanen. Geen saus wel voor betaald. Moest die kip droog eten en die kip was niet eens te vreten. Ook was die friet nat alsof het in een meer heeft gezeten, ik ben echt niet tevreden had nog ook echt veel honger.
10 nov 2023 om 23:55 Wouldn't recommend
10 nov 2023 om 22:18 Beter dan dit kan het niet worden. Lekkere malse en krokante kip. En patat was ook nog een knapperig. Netjes! Bestel hier wel vaker en altijd top!
26 okt 2023 om 16:57 Dude hamburger was top. Patat was goed. Kip was lekker gekruid.
14 okt 2023 om 20:46 De burger was groot, maar had helaas te veel saus. Vlees was mals.
22 sep 2023 om 20:45 Eten was heerlijk en lekker vers en warm toen het aankwam
25 aug 2023 om 20:56 Eten is zeer slecht. Hamburgers vallen uit elkaar en hotwings zijn alles belhaf hotwings. Ik heb 24 stuks besteld en heb 22 van de "ini mini" hotwings gekregen. Heel jammer dit... de 5 sterretjes reviews zij allemaal nep!!!
17 aug 2023 om 23:09 Positieve reacties zijn sowieso fake. Debiele bezorger die om ID vraagt alsof hij een iPhone komt bezorgen. Hotdog bestelt en je krijgt een stokbrood met kipcorn er in en burgers waren smaakloos. Oprecht meest slechte ooit. Gadverdamme